Ingen undskyldning

Altså! Jeg er ved at gå ud for argumenter. Hvor mange gange skal jeg banke dig i hovedet, før du forstår det? Mange gange. Jo tak. Det har jeg forstået. Men altså, jeg siger – råber – skriger – det igen: Jeg gider ikke at banke dig i hovedet. Sørg nu for, at du får lavet de isoleringer i din bolig, som du godt ved, at du skal lave. Jo, jo. Det handler både om hulmursisolering og loftsisolering. (Gulvet tør jeg ikke nævne for dig endnu!) Og jo, jeg ved godt, at det er en udskrivning at få isoleret boligen. Men tænk på, at du får flere fordele, ved at sørge for, at isoleringen er god og effektiv.

Hvilke fordele, spørger du!

Altså endnu en gang. Skal jeg virkelig skære det ud i MDF for dig?

Den store fordel ved at få loftet isoleret, er, at du ikke lader den varme luft slippe ud via loftet – og dermed væk fra din bolig. God isolering på loftet betyder, at du sparer penge på varmeregningen. Og ja, god og effektiv isolering af loft betyder ofte, at du får automatisk en bedre karakter i den der klimaskala, som alle huse måles efter.

Markant bedre indeklima

Den anden – og måske endnu større fordel er, at du og din familie faktisk får et bedre helbred. Når I ikke sidder og fryser – eller bare bliver kolde i kroppen – så formindskes risikoen for, at I bliver syge. Det er indlysende. Men ved du, at når I ikke føler kulde og er glade, så forbedres jeres mentale helbred også? Tænk lidt over det? Godt helbred er noget vi alle ønsker os. Fysisk og mentalt.

Så, din investering i god og effektiv loftsisolering og hulmursisolering er ikke kun noget, du skal gøre, fordi du er miljøbevidst og gerne vil spare på varmeregningen. Det er en investering i jeres helbred og fremtid.

En hulmursisolering tager kun en dag

Den tredje grund er naturligvis din boligs værdi. Den vil stige lige med det samme. Ja du skal faktisk kun rapportere om, at du har fået lavet tidssvarende isolering af hulmurene, så får du bedre karakterer i din boligs miljørapport. Og ja, en isolering af hulmur betyder kun en enkelt dags arbejde for isolatøren.
Derfor, vil du ikke gerne lytte? Sørg for at sætte en times tid af i morgen, så du kan tale med forskellige energieksperter og isolatører.

Du skal indhente det bedste tilbud, du kan få fat i. Og det kan du kun gøre ved at tilkalde energieksperter, der kan måle og bedømme den isolering, du har, både på loftet og i hulmurene. Der kan nemlig være tale om, at der kun vil være brug for efterisoleringer. Om det er isolering af hulmur eller loft er ikke det springende punkt i tilbuddet, du vil få.

Det springende punkt ligger i, at du forstår, at du skal have fat i isolatøren nu. Lige med det samme. For bliver du ved med at fyre for fuglene, så kommer I altså ikke på sommerferie i år. Alt, hvad du har sparet op, går til varmeregningen. Har du forstået? Godt! Bliv gerne inspirete af denne gode historie om fordele ved en god isolering.