Advokat til erhverv?

Du er iværksætter. Du har i en del år tjent penge via online marketing. Nu er det på tide, at du udvider din lille forretning. Selvom her er krise, så kan du allerede nu se, at du vil tjene mange flere penge til næste år. Du får flere og flere kunder. De har hørt, at du er dygtig til at få solgt deres produkter og ydelser.

Dette giver dig dog lidt hovedpine. Hidtil har du kunnet klare alt det administrative i din lille virksomhed alene. Men du må se frem til, at du skal have omstruktureret din virksomhed. Det der med topskat, forøgede udgifter til staten, er du ikke glad for. Faktisk har du overvejet at omdanne din virksomhed til et aktieselskab. Men du kan se, at det har du nok ikke helt kapitalen til – endnu.
Og hvilke virksomhedsformer findes der, som kan give dig det største overskud, uden at du skal til at lave et offshore selskab et eller andet underligt sted?

Brug for en erhvervsadvokat

Du har brug for en advokat. En advokat til erhvervsret som her.

Erhvervsret er et helt særligt felt indenfor juraen. Advokater, med speciale i erhvervsret, ved alt om de forskellige selskabsformer der findes, og hvordan de kan anvendes af aktive mennesker som dig. Iværksættere har selvtilliden og gåpåmodet til at søsætte nye projekter. Det er her de lever. De bruger al deres tid på at gennemføre deres projekter. Men iværksættere har ikke altid den nødvendige viden om, hvad der bedst kan betale sig, når det handler om omstrukturering af deres eksisterende virksomhed. Og de har måske heller ikke den nødvendige viden om, hvad deres projektidéer kan indebære. Ok, som iværksætter indenfor online marketing ved du sikkert alt om, hvad du må og skal gøre opmærksom på overfor forbrugerne. Du ved, hvad du skal og ikke skal gøre. Men hvad med sådan noget som copyrights og royalties?

Din advokat som samarbejdspartner

Her kan en advokat, der kender til erhvervsret hjælpe dig. Ikke kun med at få dit lille firma omdannet til et selskab. Også med elementer som copyrights og royalties.

En advokat til erhvervsret er derfor en god samarbejdspartner. Ikke kun til det administrative og kedelige, der følger med at eje et selskab. Også som sparringspartner, når du er ved at udvikle dine idéer.

Det kan være, at du har en drøm om, at du ikke kun skal beskæftige dig med online marketing. Du har måske en idé om, at du også vil sælge delikatesser til slikne voksne mennesker. Her skal du altså lære noget om fødevarer og om indpakning af dem. Her vil advokaten kunne sende dig i den rigtige retning, så du ved, hvad der er tilladt mht. E-numre og varedeklarationer.

Kan bruges til sparring også

Det er derfor ikke kun et spørgsmål om at have en advokat til erhvervsret tilknyttet dit firma eller selskab. Det handler også om, at du får den sparring, som vil sætte dig i stand til at kunne vurdere, om en idé skal søsættes eller ej. Måske er din idé god. Måske er den knap så god – fordi selvom ideen er fin, så vil der være nogle juridiske elementer, som du bare ikke har lyst til at skulle arbejde videre med.