Kiropraktor i Albertslund?

Nu ved jeg ikke, om du også bor her i Albertslund. Men det gør jeg altså! Og det er jeg sådan set ganske glad for. Vi har et godt nærmiljø. Naboerne er søde – og vi hjælper hinanden, så godt vi kan. Vi holder øje med hinandens huse, når vi er på ferie. Vi sørger for, at den gamle dame henne i nr. 11 ikke er helt alene juleaften og den slags. Og ja, det sidste var, at min nabo havde brug for hjælp til at komme af med sine smerter i ryggen.

Slået ryggen

Han var faldet en aften, da han og hans kone holdt fest. Havde slået ryggen, men lagde ikke nogen betydning i slaget. De havde danset lidt vildt. Ok. Der skete jo bare det, at en dag, så kunne han slet ikke komme ud af sengen. Nu skal det siges, at han er ret stor i det. Hans kone formåede ikke at hjælpe ham op. Hun ringede derfor til os, for at vi skulle komme og hjælpe hende. Vi fik manden på benene – og efter nogle minutter, hvor han helt forsigtigt gik lidt rundt, var det som om, at smerten forsvandt. Han kom i gang med sin dag. Men i løbet af dagen måtte han på skadestuen. Rygsmerterne vendte tilbage. Han blev undersøgt på alle mulige måder og lægerne konstaterede, at der er en knogle, der ligesom har forvredet sig i rygsøjlen. De kunne ikke se, at noget var brækket eller revnet. Men de kunne se, at der er en ryghvirvel, der ikke sidder som den skal. Han blev naturligvis sygemeldt med det samme. Han skal hvile – og lægernes håb er, at med hvile så vil hvirvlen ligesom falde på plads af sig selv.

Intet at gøre?

Det lyder lidt underligt, at der ikke kan gøres noget. Vi tænkte da, at der skulle opereres. Men nej, det vil lægerne ikke. Mandens hustru var naturligvis ulykkelig. Hvor længe skal han ligge der og vente på, at en ryghvirvel falder på plads af sig selv?

Vi kunne ikke rigtigt gøre noget. Manden måtte se frem til at skulle være sengeliggende i ret lang tid. Og det er ikke så heldigt for en mand, der ellers er meget aktiv. Sådan med sport og havearbejde.

Find en anerkendt kiropraktor!

Vi tog hjem fra hospitalet og undervejs diskuterede vi, om det ikke er muligt at få manden til en fysioterapeut eller en kiropraktor her i Albertslund. Det kan da ikke være meningen, at han skal ligge og sygne hen i en hospitalsseng. Vi besluttede at kontakte alle de fysioterapeuter, vi kan finde for at forhøre os. Og naturligvis skal vi gøre det samme med alle kiropraktorerne. Og ja, min nabo har nu fundet en kiropraktor i Albertslund, som mener, at han kan hjælpe vores fælles nabo og ven.

Han vil kontakte hospitalet og lægen for at høre mere om sagen. Det er nemlig slet ikke ualmindeligt, at han bliver kontaktet af læger, der er ved at give op, når de ikke kan se bedringer i den slags sager efter nogle dages tid.