Alternativ vægpynt

Det giver hygge og personlighed at hænge noget på væggene. Vi kender jo alle sammen til at hænge billeder, kunst, fotos af familien og spejle etc. på væggene. Men hvad hvis du vil være lidt mere kreativ og bruge brugskunst til dine vægge?

Metalskilte

Der findes mange flotte, søde og sjove metalskilte, træskilte og emaljeskilte online. Vi kender til denne brugskunst online shop, som har mange søde af slagsen: https://www.egesgave.dk/boligtilbehor/vaegpynt/emaljeskilte.html

Emaljeskilte

Her kan du få emaljeskilte med søde og sjove citater – for eksempel ”We do’nt have Wi-Fi – We talk to each other”. Der er specielle wallstickers til pigeværelset og til badeværelset også.

Jeg kan godt lide metalskiltet med citatet: ”Sometimes you win – sometimes you learn”. Eller hvad med emaljeskiltet til køkkenet: ”Todays Menu: Eat it or starve”.

Du kan også få brugskunst til haven med et sødt metal skilt med teksten ”Welcome to my garden”. Skiltet er grønt og i et fint vintagelook.

Jeg kan også godt lide at pynte med bogstaver i metal, som kan hænges på væggen. Du kan også stille dem på en skænk eller i en reol.

En flot måde at dekorere en væg på kan også være med en flettet flad kurv. Jeg har set det hos en veninde, som havde hængt den på en lille krog for at dække over nogle stikkontakter, der ikke pyntede på væggen. Det er naturligvis ikke en god løsning, hvis du bruger disse stikkontakter hele tiden, men hvis det kun er af og til, er det en fin løsning.

Du kan også hænge en blomsterkurv på væggen. Heri kan du have for eksempel rullede håndklæder til badeværelset, indenfor kan du have flotte tørrede blomster, og udenfor kan du bruge dem til blomster.

Husk, at du kan male en kontrastvæg med kalkmaling og dekorere væggen med matchende brugskunst.

Hvilke andre ting hænger du på dine vægge?