Nordicbet er en klassisk vinder

En ting er at spille om penge – det er der jo så mange, der gør. En anden ting er at spille intelligent om penge, og det er der knapt så mange, der gør i. Men min kammerat Jonas gør, og han har delt nogle få tricks med mig, som jeg har fået lov at give videre her.

Få bonus hvor du kan

Den første regel er, at det er direkte dumt at snyde sig selv for de bonusser, som rigtig mange af de store online spil tilbyder! Nogle gange skal man dog gå via andre hjemmesider for at opnå den eftertragtede bonus, der bestemt ikke altid er småpenge.

For eksempel er der mulighed for en bonus på helt op til 2.000 kroner hos NordicBet, hvis man følger anvisningerne, som du også kan følge nemt: Klik her.

NordicBet Bonus nemt

Spil med omtanke

Når du spiller på væddemål – altså med odds – er det altid en god ide at researche så meget, du kan. Hvis der er helt ekstreme odds på noget, er der jo en grund til det. Det er klart, at sker det utænkelige så alligevel, kan du vinde helt ekstremt, men sandsynligheden for at høste så stort er relativt lille. Spil på mere sikre bets – spil langsomt og vind mere stabilt.

Leovegas hvis du er til kasino

Er du til glimmer og fest og farver samt lidt mere underholdende spil som for eksempel slot machines online og den slags, er Leovegas et godt bud. de har så også masser af bets og giver gode odds på mange interessante kampe.

Igen: Det handler om temperament, hvad du er til, når det gælder om at spille om penge på nettet.

Online gambling er sjovt – hvis du vil

Det er sjovt at gamble online, og det er bestemt ikke fordækt på nogen måde. Det er klart, at du skal tænke dig om, for er du en spillefugl. kan det hurtigt tage overhånd. Men spiller du med måde, hygger dig med det og gerne gør det sammen med en kæreste eller ægtefælle, er det faktisk en hyggelig måde at fordrive tid på. Og så er det jo altså muligt at vinde penge 😉