Det danske frisind

Ih, hvor er vi gode. Vi er frisindede. Vi tør tale om tingene. Vi taler om flerkønnede. Vi taler om vores seksualitet. Vi bryder grænserne, som vores forældre og bedsteforældre – og deres forældre – har sat for os. Vi køber dildoer og fortæller vores veninder om oplevelsen, vi fik inde i butikken, der sælger sexlegetøj online. Vi fniser og rødmer måske – lidt. Men vi føler, at vi er frisindede og har styr på det hele!

Sarkasmen

Ok, jeg skal nok lægge min sarkasme til side nu.

Ved du, at du bestemt ikke er den første, der har anskaffet sig en dildo for at få tilfredsstillet det behov, som du har? Ved du, at den ældste dildo, som arkæologer har fundet, er mere end 2000 år gammel? Den blev fundet i det nordlige England – oppe ved grænsen til Skotland. Nej det var ikke skotterne, der bragte den dertil. Det var romerne. Ved du, at dildoer er afbildet på antikke vaser fra Grækenland? Så kom ikke her og tro, at det du gør, når du anskaffer dig en dildo, er noget nyt. Det, du gør, er faktisk et tegn på at du er et sundt og velfungerende menneske.

Dildoer – se her: https://privateplay.dk/dildo/ – har altid været i brug. Af den ene eller anden grund.
Vi har bare glemt det.

Tusinder år gammel tradition

De fleste mennesker tror, at dildoens historie kun går tilbage til engang i 1800-tallet. Den gang, hvor kyske kvinder blev hysteriske, fordi de ikke fik tilfredsstillet deres behov for seksuel udløsning. Lægerne gav dem derfor en ordentlig behandling – og de – lægerne – fik faktisk monopol på at få lov til at eje en dildo! Frækt? Slet ikke. Det var behandling. Undertrykkende? Ja. Mere er der ikke at sige om den kedelige del af dildoens historie.Det er en 100% naturlig tilgang.

At du så i dag sidder og fniser sammen med veninderne, når du fortæller dem, at du har købt en dildo, er en helt anden historie. Den handler om, at du ikke bliver tilfredsstillet i dit forhold. Den handler om, at det er ligegyldigt, hvor meget frækt undertøj du har i dine skuffer, så er han bare ikke interesseret.

Måske har han for meget at lave og kan slet ikke overkomme tanken om sex. Det skal du tale med ham om. Måske skal I gå i terapi.

Udvalget af legetøj til mænd er voksende

Men indtil I når så langt, så har du altså taget skeen i din hånd – og du gør noget godt for dig selv. Det er et tegn på, at du ikke er hysterisk, men sund og faktisk har omtanke nok til ikke at presse din partner. Men måske skulle du forny noget af dit lingeri, så hans interesse bliver vakt igen? Det kan jo være, at I har udviklet sådan en rutine i jeres sexliv, som han i virkeligheden keder sig over?

Det skal du undersøge. Og måske er sexlegetøj svaret, I leder efter. Der findes jo meget forskelligt sexlegetøj. Det behøver ikke kun at handle om penetrering. Det handler også om stimulans. Lyst. Forklædning. Udforskning. Elskov. Der er jo også et kæmpe udvalg af sexlegetøj beregnet til mænd.
Nej, jeg siger ikke, at det var forket af dig at købe en dildo. Det har du forstået, ikke?