Feminine futter

På lørdag skal jeg til fest hos min søster. Hun bliver 35. Hun har valgt at holde en fest for den nærmeste familie. Så jeg er inviteret. Jeg har godt nok en kæreste, men vi er ikke så langt i forholdet, at jeg synes, at jeg vil præsentere ham som min partner for familien.

Lige tidligt nok

Så jeg skal til fest alene. Også selvom hun har sagt, at min kæreste er velkommen.
Jeg spurgte ham, om han ville med, men han har det lidt ligesom mig. Det er for tidligt endnu. Vi vil helst gå langsomt frem.

Men så ved jeg jo, hvad alle vil spørge mig om til festen på lørdag. Det bliver sikkert det store samtaleemne blandt de voksne. Arh. Kunne jeg finde på en undskyldning for ikke at komme til festen? Nej, det går ikke. Jeg må tage med. Men hvad skal jeg give min søster i fødselsdagsgave? Hun skal da have en gave, ikke?

Hvad med dame hjemmesko?

Det er altid et problem for mig at finde på en gave til hende, som hun kan lide. Jeg plejer at købe et stykke tøj, som hun så altid må hen og bytte. Jeg tænker, at jeg nok hellere må lade være med at købe en bluse eller en top til hende.

Jeg får en idé: Et par lækre hjemmesko. Sådan nogle, der kan holde hendes fødder varme. Hun er meget kuldskær.

Så jeg går på nettet og leder efter dame hjemmesko. Og jeg er ret heldig. Jeg finder hurtigt et par lækre hjemmesko i skind. De ser flotte ud. Jeg bestiller dem i størrelse 40. Så kan hun bare bytte dem, hvis de ikke passer hende. Jeg er sikker på, at hun vil kunne lide dem. De fås i en flot, brun farve. Og jeg har efterhånden lært, at hun helst klæder sig i naturfarver. De har faktisk et stort udvalg hos https://www.shepherdshop.dk/