Hundefoder til 3 hunde

Når man er en familie med 3 hunde og endda 3 store hunde, så bliver der spist rigtigt meget hundefoder. Som i virkeligt virkeligt meget, det er ufatteligt hvad 1 stor hund kan spise og så forestil jer 3 store hunde! Normalt køber vi gerne et par 25 kilos poser af gangen, så vi ikke behøver at køre til dyrehandleren hver uge, og hver gang bliver vi overrasket over, hvor dyrt det er. Før vi valgte at få 3 hunde, satte vi os ned og kiggede på økonomien.

Vi besluttede at vi ikke ville gå ned på kvaliteten af hundefoderet, da de ikke skulle have andet end det bedste, det er jo ikke deres skyld at vi har valgt at få 2 hunde. Vi håbede på at finde et produkt, der tit kom på tilbud, og på den måde forhåbentligt spare en masse penge.  Dette var selvfølgelig ikke noget vi indregnede i budgettet, da man aldrig helt kan regne med, at hundefoderet kommer på tilbud med jævne mellemrum, se her: https://dyr.dk/hundefoder

Til vores lettelse var der penge i budgettet til hundene, og vi kunne derfor begynde at udvide vores familie. Som sagt bliver vi alligevel altid overrasket over hvor dyrt det er, ikke fordi der ikke er penge til det, men fordi det bare er virkeligt dyrt. Det er faktisk urimeligt dyrt! Desværre er der ikke så meget at gøre ved det, det er nu engang priserne, men det ændrer ikke på, at jeg ikke godt må brokke mig lidt.

Grunden til at vi har 3 hunde, er fordi vi bruger dem til konkurrence. Vi elsker at træne hunde og på den måde vinde konkurrencer. Vi bruger rigtigt meget tid på dem, gerne 1 time intens træning pr hund om dagen, 6 dage om ugen. Udover det tror vi på at hunde skal stimuleres konstant, for at holde hunden mest kvik, rask og glad, derfor går vi 2-3 timer om dagen med dem. Her får de lov til at løbe og lege i skoven, samt udforske omgivelser og snuse til alt.

Som i kan hører er der ikke så meget tid til, at vi kan passe vores arbejde og give vores børn tilstrækkeligt opmærksom også. Derfor arbejder jeg deltid, sådan at når børnene kommer hjem fra skole og børnehave, så har vi mest muligt tid at bruge sammen med dem. Så jeg træner mest hundene i hverdagen, også træner min mand dem i weekenden. For det skal ikke misforstås, vores hunde betyder virkeligt meget, men vores børn er det vigtigste i hele verden!

Betyder dyr også meget for dig, så læs med på DYR.DK.