Klassiske valg af smykker

Der er så mange stilarter i smykker og ure, og det kan være vanskeligt at finde ud af, hvad du skal gå efter. Hvis du er netop er gået i gang med at opbygge din smykke- og ursamling, så begynd med at vælge nogle få, der passer til din nuværende stil. Tag et kig på Tissot Ure.

De har mange lækre dameure og også herreure i forskellig stil. Når du er blevet mere vant til at bruge ure og smykker, kan du bevæge dig videre til noget mere dramatisk, der passer til forskellige stile afhængig af det tøj, du har på, og den stemning du er i.

Her er nogle af de basisting, der er værd at have i dit smykkeskrin:

 • Øreringe. Det kan være sølv- eller guldringe. De passer til det meste.
  Ørestikker – det kan være med for eksempel perler eller diamanter.
  Nogle mere sjove øreringe. Det kan være med længde eller farver.
 • Halskæder. En smagfuld sølv- eller guldkæde.
  En perlehalskæde.
  En mere dramatisk halskæde med sten eller farver.
 • Tørklæder. Et neutralt tørklæde, der passer til det meste og et par andre, der er mere dramatiske, der viser mere af din stil.
 • Bælter. Et klassik læderbælte bør du have. Invester også i et bredt bælte, du kan bruge med bluser og kjoler. Det er også en god ide at have et helt smalt bælte.
 • Hårtilbehør. Det kan være pandebånd med pynt og mere neutrale. Kan du lide hatte, er de også et godt tilbehør.

Find inspiration i magasiner og online på modeblogs. Her kan du finde mange gode ideer til, hvad du skal gå efter, og få inspiration til forskellige stile.

Lad dig primært inspirere af typer, der har nogenlunde stil som dig, så du kan bruge de ting, du allerede har, og blot finde nyt tilbehør og enkelte tøjdele.

Husk at spare op til det, du gerne vil have – det er meget smartere. Og har du børn, kan du passende starte tidligt med at lære dem dyden i opsparing med for eksempel den ekstremt populære Moneyphant!