Kviklån eller ej

Er det på tide at udleve dine drømme, eller mangler du penge akut til diverse, samtidig med at banken har lukket kassen i, så er et kviklån løsningen. Med et kviklån kan du låne op til 400.000 kr. uden at stille sikkerhed i fast ejendom o.l., og pengene må bruges på præcis det, som du ønsker dig. Ansøg GRATIS allerede i dag og få svar inden for 15 minutter!

Hvem kan få et kviklån

Der stilles kun ganske få krav for at kunne blive godkendt til et kviklån, og langt de fleste kan opfylde disse krav. Du skal bl.a. være fyldt 18 år, du må ikke stå i RKI registeret, du skal være dansk statsborger, og så skal du have en eller anden form for fast indtægt.

Kan du opfylde disse krav, er chancen for at blive godkendt til kviklånet ganske stor. Husk, at det er GRATIS at ansøge, og du oftest svar allerede inden for 15 minutter i dagtimerne.

Lån penge uden sikkerhed

Det ville være utænkeligt, at en fysisk bank ville låne dig op mod 400.000 kr. uden at få sikkerhed for de mange penge. Ikke desto mindre er det muligt at låne penge uden sikkerhed med et online kviklån. For dem, som ikke ejer fast ejendom o.l., er et kviklån det perfekte og det eneste alternativ til et banklån.

Hvad koster det at låne

Visse af kviklånene er gratis, og ja, du hørte rigtigt. Du kan låne penge gratis uden renter og gebyr den første måned, hvilket er helt fantastisk. Dette gratis lån gælder for alle nye kunder – men har du allerede lånt penge gratis, kan du se, hvad et kviklån så koster.

Der er stor forskel på, hvad de forskellige kviklån koster, men den bedste måde at sammenligne kviklånene på, er ved hjælp af ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og er udtryk for samtlige omkostninger i procent, herunder bl.a. renter, gebyrer osv. Når du kender ÅOP, er det enkelt at sammenligne de forskellige kviklån via Trygt.dks oversigt.

Renterne på kviklån er højere end almindelige banklån, da de online lånefirmaer ikke har sikkerhed for deres penge, som bankerne har. Dog er det værd at have in mente, at renteudgifterne fra kviklån er fuldt fradragsberettigede fuldstændig på samme måde som renteudgifterne på banklån, billån, forbrugslån, SU lån osv.

Lån penge trods RKI

Det er ikke muligt at låne penge trods RKI på denne side. Jeg har fravalgt RKI, da jeg finder det moralsk forkert at føre folk yderligere på afveje. RKI lån har skyhøje renter og gebyrer, som gør, at det nærmest er umuligt for de fleste at få tilbagebetalt det lånte beløb.

Er man havnet i RKI eller Experian, som det hedder i dag, så er der kun én vej; forsøg at komme af med gælden. Det er aldrig en god ide at stifte gæld, når man i forvejen ikke er kommet af med den gamle. Vil du låne penge trods RKI, så må du desværre finde et andet sted.

Er du ikke derimod ikke registreret i RKI, og ønsker du et af ovenstående kviklån, så ansøg allerede i dag og få svar med det samme.

Vi lever kun én gang, og drømme skal udleves, mens vi lever!