Sneakers i Kbh?

Endelig. Endelig. En aften, hvor jeg er helt alene. Jeg kan bruge en aften på at pille mig selv i navlen eller gå på internettet og shoppe. Eller jeg kan bare lægge mig på sofaen og lytte til musik. Se en eller anden film. Eller bare stirre op på loftet. Det er en skøn tanke.

Jeg har længe forsøgt at få sådan en ’fri-aften’ fra familien. Det har været en kamp at overtale min mand til at besøge sin mor, uden at jeg er med. Og at få ham til at tage alle børnene med.
Men det er lykkedes. Og jeg ved, at han bliver glad for at have besøgt sin mor. Hun er ved at blive gammel. Kan ikke rigtigt huske. Elsker dog vores børn. Og når hun får besøg af dem, bliver hendes hverdag lysere.

Bare min aften

Jeg har længe haft brug for bare en aften, hvor jeg ikke behøver at være den skrappe, sure eller søde mor og hustru. Og den aften er kommet nu. Så den skal altså nydes. Lige til sidste sekund.

Faktisk så har jeg tænkt mig at bestille mad udefra. Helst med levering. Gider ikke at skulle køre ned til centrum for at få et måltid. Vil helst, bare kunne være herhjemme og gøre lige, hvad der passer mig. Jeg ved, at min familie får mad, bliver opvartet på alle mulige måder af svigermor. Så jeg må gerne springe madlavningen over i aften.

Brug for nye sneakers

Der er kun en eneste ting, som jeg absolut skal. Det er at finde et par nye sneakers til mig selv. Det par, jeg har lige nu, er ved at være så nedslidte, at det næsten er en fornærmelse overfor mig selv at gå med dem i offentlige rum. Og jeg går meget ofte i offentlige rum. Ikke kun fordi jeg skal på indkøb eller noget i den stil. Nej. Det er en del af mit job. Jeg laver jo research omkring forskellige, små steder, hvor kommunen kan introducere nye tiltag, så vi kan gøre mere for at inddæmme CO2‐udslip. Som biolog har jeg nemlig specialiseret mig i mikroklima i urbane rum. Så jeg har meget arbejde ude i felten, som vi siger. Jeg sidder ikke bare på et kontor og laver udregninger. Nej, jeg er ude for at sætte måleapparater op. For at informere og for at observere, hvordan nogle af vores forsøg udvikler sig.

Soldout har det bedste udvalg

Så et par nye sneakers er nødvendige. Jeg skal derfor bruge lidt tid på nettet. Der skal ledes efter ”sneakers København hos Soldout”. Og finder jeg ikke et par, så vil det altså undre mig meget. Jeg vil helst have et par Nike. Måske burde jeg søge efter ”Nike sko dame”, så jeg finder et par, der minder om dem, jeg har lige nu? Men hvad så, hvis jeg kommer til at bestille et par sko, som skal sendes hertil fra Tyskland? Det kan jo tage længere tid nu. Nej, jeg holder mig til ”Sneakers København” – allerhøjest så kan jeg være med til at søge på ”Sneakers Danmark”. Men dertil går grænsen.