Blomster billigt i Kbh

Du blev inviteret. De gjorde meget ud af det. De skrev mails om det. De sendte en håndskreven invitation. De ringede op. Det handlede om, at de gerne ville have dig med til deres kobberbryllup. De ville fejres. Forståeligt. De har begge to forliste ægteskaber bag sig – men denne gang ser det ud til, at det holder.

Forglemmelse

Du glemte det bare. Du har en meget travl hverdag. Og da du bor omme på den anden side af kloden, så glemte du simpelthen at booke en flybillet. Det stod ellers i din kalender. Du havde jo kunnet tage nogle dage ud af kalenderen og bruge tiden i København til at deltage i deres fest – og se familien, som du savner. Du opdagede, at du har glemt deres kobberbryllup, da det var for sent. Du kan simpelthen ikke nå at finde en flybillet, som du kan betale for, så du kan nå frem i tide. Din familie bliver skuffet, når du fortæller dem, at du må udsætte besøget. Dine venner vil også blive skuffede. Skal du overhovedet fortælle dem det? Sådan bare sende en mail, der forklarer og giver halværlige undskyldninger? Nej, det er for koldt. Hvad så?

Send dem blomster

Din idé om, at du skal sende dem en flot buket blomster, med et fint lille kort, hvor du forklarer, at du ikke kan nå frem, er vist bedre. En lille kompensation. Du skal derfor finde en blomsterforretning, der har billig blomsterlevering i hele København, hvor dine venner bor, som kan levere en flot buket til kobberbryllupsparret. Og den skal helst leveres et par dage inden deres fest, så de kan nå at lave bordplanen om. Ja, det er en lidt kedelig situation, du er havnet i. Du gør dit bedste for at kompensere for at være glemsom. Og du gør det på en meget sympatisk måde.