Endelig weekend

Ja, jeg nåede nok at glæde mig for tidligt over, at det endelig var weekend, for jeg havde jo ingen penge. Hvad er weekenden ved, hvis man ikke har en krone på lommen? Alle mine kollegaer havde planer for både lørdag og søndag, men jeg havde ingen!

Lån udbetaling weekend

På vej hen til bilen efter arbejde - se mere fredag middag råbte Kjeld, om jeg skulle med til koncert om lørdagen. Nej, jeg har ingen penge. råbte jeg. Hvorfor optager du ikke lån udbetaling weekend, så har du penge på få minutter.

Man kan da ikke låne penge uden for bankens åbningstid, så det er for sent. Nej, overhovedet ikke, for hvis du låner penge online, kan du få udbetaling af lån døgnet rundt, og derfor også lørdag, søndag og på helligdage.

Jeg kommer hjem til dig i morgen inden koncerten, så finder vi et gratis kviklån til dig. Gratis og rentefri kviklån, nu rabler det vist for dig, sagde jeg til Kjeld.

Kviklån på en lørdag og søndag

Kjeld kom ved 15 tiden om lørdagen, og jeg fandt min tablet frem. Lad os så se hvor du kan finde gratis kviklån i weekenden, grinte jeg. Jamen, det er ingen problem. og Kjeld begyndte at skrive “Kviklån udbetaling lørdag og søndag” i Google.

Og ganske rigtigt, kom der en hjemmeside ved navn Weekend-lån.dk frem, som viste en fin oversigt over weekend-lån. Der var faktisk flere långivere, der tilbød disse lån med udbetaling både lørdag og søndag også. Flere af kviklånsudbyderne skrev endda, at man kunne låne penge 24/7, 365 dage om året.

Ikke nok med at jeg kunne få udbetaling af kviklån i weekenden, jeg kunne endda få kviklånet uden renter og gebyrer. Der er ikke noget, der er gratis, hører vi altid, men det er altså ikke sandt.

Gratis lån i 30 – 60 dage

Kjeld søgte efter gratis og rentefri lån, og straks kom låneportalen Lån Gratis DK frem på Google. Også denne låneside viste en flot oversigt over gratis og rentefrie lån i 30 – 60 dage. Alle nye kunder kunne altså låne penge gratis og rentefrit i en måned eller to, det var vildt!

Jeg troede ikke, at det var muligt optage gratis lån, men den var god nok, sagde Kjeld. Han havde allerede optaget 5 gratis lån hos de fem største udbydere af online forbrugslån:

  • VIVUS.dk
  • Ferratum.dk
  • NUPP.dk
  • Simbo.dk
  • Turbolån.dk

Det er kun første lån, der er gratis for nye kunder, så Kjeld havde bare lånt hos dem alle sammen. Han er nu så klog og smart, så jeg valgte at gøre, som han sagde.

Jeg lånte 2500 kr. og fik hurtig udbetaling på bare 15 minutter om lørdagen. Dette betød, at vi sammen kunne gå til koncerten og drikke en masse bajere til langt ud på morgenstunden.

Gratis weekend-lån igen?

Om jeg ville optage et weekend-lån igen? Jamen, siden koncerten den lørdag har jeg optaget yderligere 2 weekend-lån! Den sidste gang var en søndag, hvor jeg blev inviteret ud at spise, hvis jeg selv betalte for middagen. Ja, det lyder lidt underligt, men jeg var bare glad for at blive inviteret med. Jeg måtte altså så lige ind på låneoversigten Lån Weekend DK og nappe et weekend-lån.