Påske og sommer i Tyskland

Lige nu er vi ved at se frem til påskeferien. Den er lige om hjørnet. Vi skal hygge os med at male æg nyde en god frokost med hele familien. Og så skal vi bare slappe af herhjemme. Vi skal gå nogle ture med vores børn, hvis vejret holder sig så godt, som det er lige nu.

Feriehus i Tyskland

Vi skal også lede efter en feriebolig i Tyskland. Vi har nemlig besluttet, at i år skal vi på sommerferie med børnene i Hartzen. Vi har været der før. Det var for 3 år siden. Vi fik set en masse spændende ting. Børnene kunne godt lide at være der. Der var ingen sure miner i de 2 uger, vi var afsted. Overhovedet ikke. Selv den store kunne godt lide at være der. Men vi opdagede også, at vi sagtens kunne bruge mere tid dernede. Der er meget at se og gøre. Og landsbyerne. man kan besøge, er meget idylliske, folk er venlige. Elsker også hele området omkring Rhinen – så idyllisk og smukt nærmest året rundt.

Venlige tyskere

Mange tror, at tyskerne er uvenlige. Det er bestemt ikke min erfaring. Jeg har kun mødt søde mennesker, som gerne vil hjælpe os, hvis vi fx er kørt forkert, når vi skal et bestemt sted hen. Og så kan jeg faktisk godt lide maden. De laver nogle gode schnitzler. Og ja, det kan faktisk være en god kulinarisk oplevelse. Jeg fatter i øvrigt ikke, hvorfor alle rynker på næsten af sauerkraut. Det er jo en superfood.

FDM

Jeg har været inde på FDM’s hjemmeside. Dér er der en vældig god ruteplanner. Den kan vise ruten, man kan køre, når man skal derned. Samtidigt viser den, også hvor der er rastepladser, hoteller og seværdigheder. Det er en super idé. Turen derned bliver nemlig ikke kedelig og lang, fordi vi kan stoppe og gøre nogle ting undervejs. Det tror jeg, børnene vil sætte pris på. Det kan være lang tid at køre til vores mål i et stræk.

Det er en cool service – men det med at booke sommerhuse og feriehuse i Tyskland og Østrig bruger vi nu altid det lille og yderst effektive rejsebureau FerieLogi.dk til.