Første sejltur med baby

Karl var kun lige akkurat 6 måneder, da han skulle med os på sejltur for første gang. Og det var ikke bare en lille sejltur, nej det var faktisk Fyn rundt, så det ville tage et par dage.

Både Jens og jeg glædede os til at se, hvordan Karl ville synes om sejlturen. Ville han blive søsyg, eller ville han være søstærk som Jens og jeg….

Redningsveste til alle tre

Jens går utrolig meget op i sikkerhed, så han havde naturligvis købt en godkendt redningsvest til baby. Redningsveste til baby og børn minder meget om redningsveste til voksne, blot at de er meget mindre.

Og da Karl fik sin lille redningsvest på, så han bare så nuttet ud. Vi var måske lidt bange for, at han ville brokke sig, men han sagde intet. Jens havde jo også købt en fastvest redningsvest til ham, da børn under 40 kg. helst skal bære fastveste og ikke oppustelige.

I starten sejlede Jens og jeg med fastveste, men de oppustelige veste er langt mere komfortable, synes vi. Opdriften er vist den samme ved begge typer redningsvest, så det er mere en smagssag, hvilken type man vælger. Kilde: Redningsvest-nu.dk

Også babyalarm

Udover redningsvest til barnet, som Jens skulle sørge for, så skulle jeg sørge for en babyalarm. Vores båd er ret stor, så det er ikke muligt at høre, hvis Karl ligger nede i kahytten og græder.

Jeg kiggede både på Neonate, Philips Avent, Capidi, Padwico og Nova babyalarmer, som alle tre er blandt de mest populære babyalarmer. Til sidst valgte jeg en Neonate babyalarm, fordi den ganske enkelt virkede til at være i bedre kvalitet.

Jeg havde naturligvis testet babyalarmen hjemmefra, så jeg vidste, at den virkede perfekt. Eller det vidste jeg allerede i forvejen, fordi det var en bedst i test babyalarm. Hvordan man finder den bedste babyalarm, ved jeg ikke.

Det jeg gjorde, for at finde den bedste babyalarm, var at spørge familie og venner. Derudover søgte jeg på Google, hvor jeg fandt diverse babyalarm guides, som blandt andet Baby-alarm.dk.

Det er jo altid rart at høre andres mening, og især hvis de så har testet det specifikke produkt fra ende til anden. Jeg kan i hvert fald kun sige, at jeg er utrolig glad for babyalarmen, så den kan godt anbefales.

3 dage rundt om Fyn

Sejlturen rundt om Fyn endte med at tage 3 dage i stedet for kun 2. Vi hyggede os simpelthen så meget, og vejret var fantastisk, så vi tog den fuldstændig med ro. Karl opførte sig eksemplarisk, og han sagde ikke et kvæk, til trods for der var lidt bølgegang.

Næste gang har vi snakket om at sejle til Bornholm, da min moster bor derovre. Jeg elsker Bornholm, og det kunne blive en fantastisk sejltur, som nok vil tage en lille uge alt i alt.