Hvorhen på charterferie?

Nu tør vi endelig rejse meget mere. Det har taget sin tid. Men mange mennesker har fået modet tilbage. Og der er mange rejsebureauer, der har meldt ud om, at de har fuldt booket. Det er svært at opdrive en rejse til et varmt sted i en uges tid. Mange har kigget forgæves efter billige charterrejser til fx Spanien.

Populære feriemål

Spanien er et af danskernes foretrukne rejsemål. Faktisk så jeg en undersøgelse, der viste at 42% af alle charterrejser går til Mallorca og Kreta. Altså: To øer i Middelhavet er vores foretrukne destinationer, når vi skal på ferie i Syden. Nu er Middelhavet altså stort, og der findes da også mange andre rejser, der kan føre familien ned til skønne badestrande og flotte oplevelser.

Kig nærmere på Tyrkiet

Hvis I vil prøve at rejse et andet sted hen, så kunne I kigge på rejser til Tyrkiet. Det er et meget spændende land. Og I kan være heldige at finde charterrejser til Tyrkiets kyst, der ligger ud til Ægæerhavet. Det er i det østlige Middelhav.

Her finder du smuk natur og unikke strande. Der er gode hoteller. Tyrkerne er et venligt folkefærd, som er meget gæstfrit. Og kan du holde det ud – i varmen altså – så er den lokale bazar altså et slaraffenland, hvis du kan lide krydderier, lædervarer, ægte tæpper og guldsmykker.

Billigt at rejse til Tyrkiet generelt

Hvis du mener, at det vil være for besværligt med sproget, så må jeg lige fortælle dig, at tyrkerne taler faktisk godt engelsk og – eller – tysk. Så det er ikke en holdbar undskyldning for ikke at prøve noget nyt.
Hvis du er fristet til at prøve noget nyt, så vil du blive overrasket over, hvor mange forskellige gunstige flybilletter og rejser til Tyrkiet du kan finde. Du kan finde rejser, der tager jer til hoteller med pools og forskellige sportsaktiviteter. Du kan finde rejser til Tyrkiets største by: Istanbul.