På rejser

Januar er godt nok en lang måned at komme igennem. Den er ligesom ’årets mandag’. Du ved den dag, hvor man starter på en ny uge. Et nyt år. For mig er mandage altid lidt svære. Nok fordi jeg har nydt min weekend uden at skulle føle mig forpligtet til at gøre noget som helst.

Månederne

Hvis vi nu siger, at januar er mandag, så februar jo logisk være tirsdag. Og marts onsdag! Onsdage er altid nemme dage for mig. Jeg er ligesom kommet frem til midten af ugen og ser frem til weekenden, der kommer. Sådan har jeg det også med marts måned: Det er en nem måned, fordi jeg har nemlig en regel om, at jeg rejser på ferie i en lille uges tid. Hver marts måned. Lidt, som om at jeg tager weekenden (sommerferien) på forskud. I år har jeg besluttet, at jeg vil gentage, hvad jeg gjorde sidste år: Jeg vil tage til Sydeuropa og få lidt varme og sol på kroppen.

Sol på kroppen

Derfor har jeg været på nettet og har faktisk fundet flybilletter til Malaga. Jeg holder meget af Spanien og har da også været i Malaga før. Stedet er dejligt. Og jeg kender flere af de lokale. Faktisk overvejer jeg at købe en lejlighed dernede. Måske flytter jeg derned, når jeg skal pensioneres.

Billige rejser online

Den tid, den glæde. I første omgang handler det om, at jeg får booket de billige flybilletter, jeg fandt. Det er efterhånden meget billige rejser, man kan finde online. Jeg skal bare lige sørge for, at jeg kan få fri først. Min arbejdsgiver ved godt, at jeg vil have fri i marts måned. Hun har bare ikke givet mig et ok for det endnu. Jeg vil spørge hende i morgen igen. Fortælle hende, at jeg skal have købt mine flybilletter, så jeg kan få dem billigere, end hvis jeg først køber dem i sidste øjeblik.