Trommesæt med rabat

Det band, som jeg spiller i, er efterhånden ved at blive ret kendt. Sådan her i landet. Vi har givet nogle koncerter online, og vi kan se, at der er flere og flere, som kommer med til koncerterne. Det er jo rart at vide, at folk kender os, og kan lide vores musik. Vi er derfor i fuld gang med at skrive nye tekster og musik dertil. Drømmen er jo, at vi vil udgive en ny plade om et lille, halvt års tid – og så følge op på det med en turne, hvor vi spiller live. Vi har allerede fået to invitationer til at komme og spille på festivaler. Godt nok ikke i Roskilde – men det kommer nok på et tidspunkt.

Billigt trommesæt

Derfor er jeg på udkig efter et nyt billigt trommesæt. Jeg har set på et fuldt trommesæt, men prisen ligger lige i overkanten af, hvad jeg kan betale. Man kan godt få billigere trommer end dem, jeg så i musikforretningen, men jeg går jo efter en opgradering af det sæt, jeg allerede har. Jeg kommer tit ind til musikforretning og har efterhånden lært ejeren af den at kende ret godt. Han er helt fin.  Det er https://www.danguitar.dk/ Spiller selv på trompet og ved alt om jazz.

Ikke lige jazz

Nu er det ikke jazz, vi spiller, men rock. Jeg har fortalt ham, at vi måske skal spille ved nogle festivaler til sommer og derfor gerne vil opgradere mit trommesæt. Vi har talt lidt om det, og han har tilbudt, at jeg eventuelt kan betale det sæt, jeg er interesseret i af i rater. Han har også lovet mig, at hvis han får et brugt sæt ind, så vil jeg være den første, han kontakter, så jeg kan komme og prøve det af nede i forretningen.

Det er altså så sødt af ham. Han siger godt nok, at han ikke er ret meget for rock, men at han udmærket godt forstår, hvad jeg mener, når jeg taler om at opgradere.

Trommer i det hele taget

Selv leder jeg også efter et brugt sæt trommer. Jeg trevler forskellige musikmagasiner for deres Køb og salg sektioner. Det er tit, at der er brugte instrumenter til salg. Folk tror, at de kan lære at spille på et instrument ret hurtigt, så de køber ofte instrumenter, der er lidt dyrere end dem, de egentlig kan spille på. Så bliver de trætte, fordi de enten ikke har tid til at øve sig tilstrækkeligt, eller finder ud af, at de hellere vil lære at spille på et andet instrument. Og så sætter de fx deres virkeligt dyre guitar til salg.

Sidste år så jeg sådan en annonce. Der stor bare ”Køb trommer” og så var der en beskrivelse af et helt trommesæt. Alt. Med highhat, gulvtam og det hele. Prisen var den halve af, hvad sættet i virkeligheden koster. Jeg købte ikke sættet dengang. Simpelthen fordi det slet ikke var på tale for mig endnu. Dengang havde vi ikke haft mulighed for at lave de her online koncerter. Vi var ikke så kendte, som vi er nu.