Sådan bruger du herresmykker

Smykker associeres typisk med kvinder, men smykker til mænd vinder mere og mere frem. Og du kan faktisk bruge dem til at definere og vise din stil, hvis du bruger dem rigtigt.

Kvinder kan komme afsted med en prangende halskæde og store øreringe, men der er andre regler, der gør sig gældende for mænd. Her taler vi om noget mere diskret, da noget for prangende kan se uprofessionelt ud.

Herresmykker er også ure

De fleste mænd vil gerne investere i nogle lækre herreure. Nogle til hverdag og nogle til når det skal være mere fint. Mange har i dag også et smartwatch til hverdagsbrug. Et ur er det mest populære herresmykke og bruges af stort set alle.

Armbånd er populært

Det næstmest populære smykke til mænd er armbånd til mænd. Herrearmbånd kan være med til at komplimentere dit outfit. Det kan være i guld eller sølv eller måske i læder.

Ringe til mænd

Ringe til mænd er også ved at blive mere populære. Her bør du bruge din herrering på din venstre hånd og så har du din vielsesring på din højre hånd, hvis du er gift. Mange starter med at blive forlovede, og er du til maskulinitet, er her et godt sted at kigge på forlovelsesringe: https://www.marjoe.dk/shop/forlovelsesringe-137c1.html

Manchetknapper?

Manchetknapper er brugt i mange år af mænd og er en fin måde at vise sin stil på. Det er også altid en god gaveide, da de ofte kun bliver brugt ved specielle lejligheder. En anden god gaveide til mænd er også et ur, da det er noget, der bliver brugt tit og dermed et godt minde om den, du har fået det af. Smykker er gode gaveideer, og du kan også gravere et specielt budskab indeni både et ur, en ring etc.

Slipsenåle er igen et traditionelt smykke til mænd. De kommer i mange stilarter og kan bruges både til hverdag og til fest.